13 Eylül 2014 Cumartesi

Rockstar Games, GTA V’in PlayStation 4 ve Xbox One konsolları için için 18 Kasım 2014, PC için ise 27 Ocak 2015

Daha önce Amazon’un Almanya sitesinde bu tarihin sızdırıldığını ama biraz yanlış olduğunu hatırlatalım. Serinin şimdilik sonuncusu olan Grand Theft Auto V oyunu PlayStation4, Xbox One ve PC için önemli görsel ve teknik geliştirmeler sayesinde Los Santos ve Blaine County’i çok daha etkileyici hale getirecek. Arttırılmış çizim mesafeleri ve daha yüksek çözünürlüğe ek olarak oyuncular bir çok yenilik ve geliştirme ile karşılaşacaklar.

Oyunun PS4, Xbox One ve PC versiyonlarına yeni silahlar, araçlar ve aktiviteler eklenmiş. Ayrıca yeni nesil konsolların gücünü kullanarak daha fazla vahşi yaşam, daha yoğun trafik, yeni doğa sistemi, geliştirilmiş zarar ve hava efektleri de mevcut.

GTA V dahilinde 17 radyo istasyonunda 100’den fazla yeni şarkı ve yeni DJ miksleri de bulunuyor. Oyun için önsipariş veren tüm oyuncular Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online’da harcamak için 1,000,000 Dolar kadar oyun içi parası da kazanacaklar.
PlayStation3 ve Xbox 360 versiyonlarından aktarma yapacak oyuncuları da bir çok yeni ve özel içerik bekliyor. Mesela Grand Theft Auto serisinden Dukes, Dodo Seaplane ve yüksek manevra kabiliyetine sahip Blimp gibi klasik araçların nadir versiyonları, vahşi yaşam fotoğrafçılığı gibi aktiviteler, yeni atış mücadeleleri, yeni silahlar ve fazlası bulunuyor.

Bu arada, Grand Theft Auto Online için de yenilikler var, bunların arasında arttırılmış oyuncu sayısı da bulunuyor. PS4 ve Xbox One’da 30 oyuncuya kadar online grup çatışamaları oynama imkanı geliyor. GTA Online çıktığından beri yayınlanan tüm oynanış geliştirmeleri ve Rockstar’ın yarattığı ekstra içerik de PS4, Xbox One ve PC için sunulacak. İşin güzel yanı, PS3 veya Xbox 360 oyuncuları, GTA Online karakterlerini PS4, Xbox One veya PC’ye aktarabileceklermiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder